כמה זמן אתה משאיר הסרת שעוות אוזניים?

זה מאפשר לנו לשטוף ולרכך את הדברים. תרופה זו מיועדת רק לשימוש באוזן. התחל את התרופה לתוך האוזן, בדרך כלל פעמיים ביום או לפי הוראות הרופא שלך. אין להשתמש בתרופה זו במשך יותר מ 4 ימים בכל פעם, אלא אם כן הרופא שלך מפנה אותך.

בצע את כל ההוראות בחבילת המוצר. אם יש לך שאלות, שאל את הרופא או הרוקח. אם שעוות האוזניים גורמת רק לבעיות קלות, תוכלו לנסות לקנות כמה טיפות אוזניים מבית מרקחת. שימוש בטיפות עלול להחמיר באופן זמני את השמיעה או הסימפטומים שלך לפני שהוא משתפר.

אלה יכולים לעזור לרכך את שעוות האוזן כך שהיא תיפול באופן טבעי. אם יש שעווה שנותרה לאחר הטיפול, ניתן להסיר אותה על ידי שטיפה עדינה של האוזן במים חמים או באמצעות מזרק אוזניים עם נורה רכה. הם עשויים להציע להשתמש בטיפות אוזניים לפרק זמן ארוך יותר, או שהם עשויים לבצע הליך קל הנקרא השקיה באוזן כדי לנקות את תעלת האוזן. כדי להבטיח את הכמות הנכונה של תרופות ניתנת, וכדי למנוע נזק לאוזן עם צמר גפן, מישהו אחר צריך לתת את הטיפות אם אפשר.

לא ברור אם יש משהו שתוכלו לעשות כדי למנוע מהשעווה לחסום את האוזניים, אם כי יש רופאים שממליצים להשתמש בטיפות אוזניים באופן קבוע כדי לשמור על רכות שעוות האוזניים. אתה יכול לעשות את זה כמה פעמים ביום במשך עד 4 ימים ובדרך כלל זה יהיה מספיק כדי לטפל אפילו הצטברות שעווה עקשנית. אם אנחנו מדברים על טיפות, אחד הדברים הנפוצים ביותר שאנשים עושים הוא לקחת צמר גפן ולנסות להוציא את השעווה. שעוות אוזניים יכולה גם לחסום את האוזניים אם אתה מכניס חפצים לתעלת האוזן שלך לעתים קרובות מדי, כגון צמר גפן, אוזניות או מכשירי שמיעה.

לעולם אל תנסה להסיר הצטברות שעווה עצמך עם אצבעות, צמר גפן או כל אובייקט אחר. יש אנשים שנוטים באופן טבעי להצטברות שעווה ועשויים להזדקק לטיפול מיוחד על מנת להסיר אותו כאשר הוא הופך לבעיה. ואז כדי להיפטר מן המים הנוספים שם, אתה מטה את הראש לצד אחד, ואז את הצד השני למטה, בעדינות להזיז את האוזן בתנועה מעגלית ואתה צריך לקבל את המים הנוספים החוצה. כעת הדרך בה הגוף עובד בדרך כלל היא שהשעווה מועברת בהדרגה על ידי תאי שיער והיא מתהפכת ונכנסת לחלק זה של האוזן.

אבל הבעיה הגדולה יותר היא שבכל פעם שאתה שם משהו באוזן שלך ככה ומתרוצץ, אתה מזיז תאי שיער בתוך האוזן שלך וגורם לגוף לייצר יותר שעווה. מסיבה זו, ספקי שירותי הבריאות ממליצים לא לנסות להגיע לאוזניים כדי לנקות אותם. רופא המשפחה או המטפל המטפל שלך יסתכל בתוך האוזניים שלך כדי לבדוק אם הם חסומים ועשויים לבצע כמה בדיקות שמיעה פשוטות.